dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 477

Danas: 477

Juče:

 

Zimovanje Francuska Serre Chevalier Vallee 2019

 

SKIJANJE - SERRE CHEVALIER VALLEE

 

web-cam.gif 

Serre Chevalier Vallee je skijaška regija u francuskim Alpima, koju čini gradić Briançon i obližnja sela Chantemerle, Villeneuve i Le Monêtier-les-Bains i predstavlja jednu od vodećih francuskih skijaških oblasti.

Posetioci ovog zimskog turističkog centra, u kojem se održavaju i skijaška takmičenja za FIS Svetski kup, mogu da uživaju u skijanju na uređenim stazama dužine 250 km, na visinama od 1200 do 2830m/nv. Sbzirom da je skijalište zaista veliko, nema velikih gužvi, što skijašima pruža dodatnu mogućnost uživanja u živopisnim pejsažima. Ski centar ima čak 107 ski staza od kojih 14 crnih, 39 crvenih, 31 plavu i 23 zelene.

 

 

C E N O V N I K.pdf

 

Brijanson (fr. Briançon) je grad koji leži na visini od 1300 m/nv i na samo 13 km od granice s Italijom. Gradić je veoma živopisan, a slobodno vreme se može provesti u brojnim restoranima ili kafićima.

Brijansonom dominira impozantna tvrđava, projaktovana od strane kraljevskog vojnog arhitekte Vaubana u drugoj polovini XVII veka, a koja je 2008. godine, od strane UNESCO-a, svrstana na listu Svetske kulturne baštine baštine.
Brijanson, je važna raskrsnica na putu preko planinskog prevoja Montženevre prema Torinu u Italiji, i preko prevoja Lotare prema Grenoblu i ski centrima Les 2 Alpes i Alpe d’Huez.

NapomenaSvi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.

 

 

Rezidencija Signal de PROREL, Briancon

Apartmanska rezidencija Signal du Prorel se nalazi u gradu Brianconu u neposrednoj blizini polazne stanice gondole "Prorel" koja izvlači na skijalište Serre Chevalier i na nekoliko minuta šetnje od centra Briancona. U neposrednoj blizini su prodavnice, servisi, restorani...
Studiji i aparmani su 4- krevetni ili 6- krevetni. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom. Osnovna karakteristika za sve apartmane je:

4- krevetni studio je površine 20-25m2. Trosed na razvlačenje u dnevnoj sobi, opremljena kuhinja, odvojena kabina ili spavaća niša sa krevetima na sprat, kupatilo, toalet.

6- krevetni apartman je dvoprostorni, površine 25-35m2 sa dnevnom sobom u kojoj se nalazi trosed na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina sa dva kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

Većina apartmana imaa balkon ili terasu, TV, mikrotalasnu rernu, mašinu za sudove. Otvoreni parking je ispred ili u blizini objekta.

Prilikom ulaska u apartmane ostavlja se depozit. Posteljinu i peškire treba poneti, ili ih iznajmiti na licu mesta. Obavezno je završno čišćenje koje možete sami da uradite, ili da tu uslugu platite na licu mesta.

  


Rezidencija Relais de la GUISANE, Briancon

Apartmanska rezidencija "Relaise de la Guisane" se nalazi u gradu Brianconu, neposredno uz polaznu stanicu gondole "Prorel" koja izvlači na skijalište Serre Chevalier. 

U neposrednoj blizini su prodavnice, servisi, restorani... i naravno centar grada.

Apartmani su za 5 ili 6 osoba i nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom. Osnovna karakteristika za sve apartmane je:

5-krevetni apartman je dvoprostorni površine 20-25m2 sa dnevnom sobom sa kaučem na razvlačenje, opremljenom kuhinjom, odvojenom sobom sa krevetima na sprat i petim krevetom koji se izvlači ispod kreveta na sprat, kupatilo, toalet. Smeštaj je skromnog komfora!

6-krevetni apartman je dvoprostorni površine 25-35m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, opremljenom kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manjom spavaćom sobom ili kabinom sa dva kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

Većina apartmana ima balkon ili terasu, TV, mikrotalasnu rernu, mašinu za sudove. Otvoreni parking je ispred ili u blizini objekta.

Prilikom ulaska u apartmane ostavlja se depozit. Posteljinu i peškire treba poneti, ili ih iznajmiti na licu mesta. Obavezno je završno čišćenje koje možete sami da uradite, ili da tu uslugu platite na licu mesta.