dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 424

Danas: 424

Juče:

 

Zimovanje Francuska Les 2 Alpes 2019

 

 SKIJANJE - LES 2 ALPES

 
 

web-cam.gif

 

Ovaj ski centar je idealno mesto za prave sportiste i dinamičan odmor, a kvalitet snega i dužina trajanja snežnog pokrivača je nešto što se samo poželeti može. Mesto je relativno veliko u odnosu na ostale francuske ski centre, bogato sadržajima i događanjima tokom čitave sezone. 

 

Nadmorska visina: 1650 m 

Ski staze: cca 220 km 1300 – 3600 m/nv

Pristup: Beograd-Milano-Torino-Briancon-Col de Lotaret-Les 2 Alpes, cca 1320 km

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo ugovora o putovanju.

 
 

C E N O V N I K.pdf

 

Dobra infrastruktura kvalitetna ponuda i dovoljno mesta za večernji izlazak, upotpunjuju užitak skijanja na velikim nadmorskim visinama. Skijaški prostor čine 104 uređene ski staze u ukupnoj dužini od 220 km: 27 zelenih (od kojih 7 besplatnih), 45 plavih, 18 crvenih i 14 crnih, kao i jedan snow park. Žičara ima 51 i to: 2 ski voza, 6 telekabina, 23 sedežnive, 19 tanjira I 1 telecorde.


Rezidencija L'EDELWEISS

Apartmanska rezidencija L’Edelweiss se nalazi u centru naselja i ima ukupno 36 apartmana. Najbliža vučnica je na samo 150 metara, a sedežnica Jandi express na 300 metara. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice i servisi za iznajmljivanje ski opreme. Sportsko-kulturni centar je nedaleko, kao i stajalište lokalnog besplatnog autobusa.

Svi studiji i apartmani su kompletno opremljeni za odgovarajući broj osoba. Poseduju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, u nekim apartmanima i sa odvojenim WC-om. U kuhinjama se nalaze frižider, šporet (bez rerne), mikrotalasna rerna i mašina za sudove. Veći broj apartmana ima balkon.

Studio za 4 osobe (ST4) – 25-30 m² : dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, kreveti na sprat u ulaznom delu, neki od studija imaju balkon ili terasu.
2 – prostorni apartman za 6 osoba (2P6) – 40 m² : dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, soba sa francuskim krevetom ili krevetima na sprat, niša sa krevetima na sprat, ili dve niše sa po jednim standardnim krevetom, neki od apartmana imaju balkon ili terasu.

Lift vozi do trećeg od četiri sprata. Svaki studio i apartman imaju svoju ostavu za skije.

 


Rezidencija  L'OURS BLANC

Apartmanska rezidencija L’Ours blanc se nalazi u centralnom delu Les 2 Alpes, odakle se lako dolazi do žičara i ski staza, a isto tako i do prodavnica i mesta za zabavu.

Na raspolaganju gostima su: zatvoreni bazen, fitness, sauna I hamam. 

Smeštaj je u studijima i apartmanija različite structure, od studija za 2 osobe, do četvorokrevetnih apartmanima sa kabinom za 10 osoba. Sve smeštajne jedinice su opremljene svime što je potrebno za boravak predviđenog broja gostiju. U svima se nalazi kuhinja sa vitrokeramičkim ringlama, miktotalasna pećnica, mašina za sudove (osimm u studijima) i  komplet odgovarajućeg posuđa.

Kupatila su sa tušem ili kadom, u većim apartmanima sa odvojenim WC-om. Korišćenje Wifi.a se posebno naplaćuje na licu mesta.

Preporučuujemo svima koji žele malo više komfora.