dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 477

Danas: 477

Juče:

 

VRNJAČKA BANJA

 

Vrnjacka Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, udaljena oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 38 km od Kruševca. Smeštena je izmedu planine Goč (1216 m) i Zapadnc Morave.

Termalizam u Vrnjackoj banji je poznat jos od Rimskog perioda, a sa početkom rada Osnovatelnog fundatorskog drustva tople mineralne vode u Vrnjcima 1.868.godine Vrnjacka banja postaje poznata i priznata na tlu Evrope.

Magistralnim, zeleznickim i putnim pravcem povezana je preko Kraljeva i Kruševca sa svim ostalim podrucjima u Srbiji. Klima Vrnjačke Banje je umereno kontinentalna sa uticajem planinske klime. Leta su sa svežim jutrima i večerima zbog vetra koji duva sa Goča prema Zapadnoj Moravi, a zime su snegovite, ali bez oštrih mrazeva.

Tokom letnjih meseci mnoge kulturne, sportske i zabavne manifestacije privlače veliki broj turista i posetilaca

8. MART 2019.  Dva dana, jedno noćenje

8. MART 2019.  Tri dana, dva noćenja


Hotel FONTANA 4*

Renomirani vrnjački hotel koji se kompletno renovira i u maju 2018. će ponovo da primi svoje goste.

Hotel Fontana je više decenija najpopularniji hotel u Vrnjačkoj Banji i uprkos vremenu sija novim sjajem.

Nalazi se u centru Vrnjačke Banje na samo par koraka od čuvenog Vrnjačkog Vrapca – Gočka, Mosta ljubavi, parka i popularne promenade.

Renovirane su sobe u hotelu, uređen je spoljašnji izgled i na radost svih posetilaca, bazen je opet u funkciji i predstavlja savršeno mesto za rashladjivanje u vrelim letnjim danima. Izgrađen je caffe bar, koji nudi raznovrstan muzički program u večernjim satima, a tu je naravno i la carte restoran koji će oduševiti gurmane.

U završnoj fazi su i radovi na izgradnji spa centra koji će biti jedan od najmodernijih i najopremljenijih u Srbiji. Wellness poseduje: zatvoreni bazen iz tri nivoa sa blago mineralnom vodom, đakuzi, hidromasažne kade i bazene, parno kupatilo, slane sobe, tepidarijumi I tople kupke, relaks zona – kneipp klupe, aroma tuševe. • Pristup Wellnessu se posebno plaća, prema važećem cenovniku.

 

ARANŽMANI NA UPIT

 

Vila PLANINKA - privatni smeštaj

je porodična kuca sa velikim dvorištem, namenjena za smeštaj banjskih gostiju.
Nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija, udaljena oko 350 metra od termalnog kupatila i toplog mineralnog izvora, a isto toliko i od centra Vrnjačke banje i mosta ljubavi. U istoj ulici se nalazi i dvorac porodice Belimarković, sa muzejskom postavkom i koncertnim prostorom.

U velikom dvorištu sa puno zelenila, cveća i garniturama za sedenje, ima dovoljno mesta i za parkiranje vozila.

Sobe su dvokrevetne, nalaze se na prvom spratu, sve sa velikim terasama i u svakoj sobi postoji umivaonik sa toplom i hladnom vodom. Kupatilo je zajednicko za četiri sobe.

Prijatan ambijent, puno zelenija i cveća, pristupačne cene, kao i ljubazni domaćini su osnov za ugodan boravak.

 

 

Hotel LIDER S 3*

je novosagradeni hotel koji je sa radom poceo krajem 2014. godine

Smešten je na ekskluzivnoj lokaciji, sa divnim pogledom na kraljicu banjskog turizma, uz centralni vrnjački park i najpozantiji wellness centar Fons romanus.
Svojom osobenošću, modernim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga.

Hotel raspolaže sa 23 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, 21 sobom i 2 apartmana, ukupnog kapaciteta 46 ležaja.

Struktura soba:
2 apartmana (spavaća soba sa bračnim ležajem 160x200 i dnevna soba sa pomoćnim ležajem)
8 soba sa bračnim ležajem (160x200)
13 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima (100x200)

Sobe i aparmani pružaju osecaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

Svaka smeštajna jedinica opremljena je sa CATV, mini barom, klima uredajima i wi-fi mrežom.

Hotel poseduje i sopstveni parking, lift, restoran i aperitiv bar.

Konferencijska sala, opremljena najsavremenijim audio i video uređajima, je prostor koji svakako oplemenjuje i upotpunjuje ponudu hotela, a iz koje se pruža najlepši pogled na panoramu Vrnjačke Banje.
Pogodna je za održavanje seminara, kongresa, tim building skupova i svih drugih vidova obuka i treninga, a terasa koja se nalazi uz nju pruža mogucnost organizovanja koktela, kafe pauza i proslava u neponovljivom ambijentu.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoca i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj domaće atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugaciji i opuštajuci svet.