dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 391

Danas: 391

Juče:

 

8. MART

BUDIMPEŠTA

 

2 dana - autobuski prevoz

3 dana - autobuski prevoz

 

Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi.

 

 


Program putovanja - 2 dana:

 

1. dan: Polazak iz Lazarevca u 00:01 i iz Beograda u 01:00 i putovanje prema Mađarskoj sa usputnim zadržavanjima radi  odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Posle kraćeg odmora panoramsko razgledanje grada i slobodno vreme do odlaska u hotel. Smeštaj u sobe. Odmor. Uveče, fakultativna plovidba Dunavom i razgledanje grada sa reke. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: Doručak. Fakultativno odlazak na poludnevni izlet u Sentandreju, zatim u ranim popodnevnim časovima polazak prema Srbiji. Zaustavljanje u jednom od tržnih centara kod Budimpešte, zatim nastavak putovanja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd i Lazarevac oko ponoći. Kraj aranžmana.

 CENA aranžmana po osobi:  xx €

 

 Dinarska protivvrednost po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate.

 


Program putovanja - 3 dana:

 

1. dan: Polazak iz Lazarevca u 00:01 i iz Beograda u 01:00 i putovanje prema Mađarskoj sa usputnim zadržavanjima radi  odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Posle kraćeg odmora panoramsko razgledanje grada i slobodno vreme do odlaska u hotel. Smeštaj u sobe. Odmor. Popodne odlazak do tržnog centra Kampona i poseta Tropikarijumu (ulaznice fakultativno). Uveče večera u čardi uz nacionalnu muziku (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: Doručak. Dan predviđen za individualni obilazak i razgledanje Budimpešte. Uveče, fakultativna plovidba Dunavom i razgledanje grada sa reke. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: Doručak. Fakultativno odlazak na poludnevni izlet u Sentandreju, zatim u ranim popodnevnim časovima polazak prema Srbiji. Zaustavljanje u jednom od tržnih centara kod Budimpešte, zatim nastavak putovanja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd i Lazarevac oko ponoći. Kraj aranžmana.

 CENA aranžmana po osobi:  xx Eur

 

 Dinarska protivvrednost po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate.

PLAĆANJE: Na 3 rate

 

Aranžmani su rađeni na bazi minimum 75 punoplativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, organizator zadržava pravo otkaza aranžmana, najkasnije 5 dana pred polazak na put, ili korekcije cene za odgovarajući iznos.

  Važe opšti uslovi putovanja organizatora, agencije Master holidays, Licenca OTP br 40/2017.