dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 421

Danas: 421

Juče:

 

8. MART

BEČ

 4 dana - autobuski prevoz 

 

BEČ je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije i njen politički,ekonomski i kulturni centar. Grad leži na Dunavu, u najistočnijem delu Austrije, na raskršću putnih pravaca sever-jug povezujući Baltik sa Jadranom, i zapad-istok povezujući  zapadnu Evropu sa Balkanom. Jedan je od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja, bio je sedište imperatora Svetog rimskog carstva, glavni grad Austrijskog carstva i Austrougarske monarhije.

 

 


Program putovanja - 4 dana:

1. dan: BEOGRAD - NOVI SAD... : Polazak  iz Beograda u 22.00h (parking kod Buvlje pijace). Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske sa usputnim pauzama u motelima pored auto puta i carinskim formalnostima,…

2. dan:…PARNDORF - BEČ: Po prelasku madjarsko-austrijske granice, dolazak u Parndorf,  outlet-centar,  u jutarnjim satima. Centar je oblikovan u formi gradića duž čijih ulica i glavnog trga je smešteno preko 170 brendiranih prodavnica, mnoštvo kafića, restorana, centar za zabavu dece. Brendirana roba se ovde kupuje sa popustima od 30-70%. U 12 h nastavak vožnje ka Beču. Smeštaj u hotel. Sledi panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji vodiča: Prater, Novi Beč - Austria centar i UNO City,  Ring, Opera, Hofburg,  Parlament, Gradska većnica, Katedrala Sv. Stefana, Hundertvaserhaus, Belvedere, parkovi…. Slobodno veče  za individualni program. Noćenje.

3. dan: BEČ – BRATISLAVA - BEČ: Doručak. Polazak na izlet do Bratislave (fakultativno) uz pratnju vodiča: palata Grasalkovič, jevrejska četvrt, parlament, crkva Sv. Martina zatim slobodno vreme u centru grada do polaska. Polazak za Beč. Večera u restoranu u gradu sa muzičkim programom. (fakultativno). Noćenje.

4. dan: BEČ – ŠENBRUN - BEOGRAD…: Doručak. Odlazak i obilazak dvorca Šenbrun (fakultativno). Zatim dogovor  sa vodičem za vreme i mesto polaska za Beograd. Putovanje sa usputnim pauzama i carinskim formalnostima. Dolazak u Beograd na polazno mesto u kasnim večernjim satima.

 

CENA aranžmana po osobi : XX €  uz kupljeni kupon

KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA
 Minimum  za realizaciju programa je 45 plativih putnika.

Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika agencija zadržava pravo da najkasnije 5 dana pre putovanja otkaže aranžman.

 

Organizator putovanja je T.A.MASTER HOLIDAYS sa Licencom OTP br. 40/2017

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije Master holidays.