dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 477

Danas: 477

Juče:

 

Morahalom banja 2019

Spa dan

 

Morahalom - banja Eržebet

Morahalom je grad koji se nalazi oko 20km jugozapadno od Segedina i oko 15 km od graničnog prelaza Horgoš i ima oko 6000 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom i povoljnim cenama tokom čitave godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2.200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

 

 Galerija slika:

 


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Beograda u 05.30 časova. Iz Novog Sada polazak u 06:45 kod lokomotive! Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju.

Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Poseta hipermarketima Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. Slobodno vreme u hipermarketu. Polazak oko 19 časova. Nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

Eržebet Morahalom banja 4* www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

 

CENA ARANŽMANA:

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

* prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji od 16 do 87 sedišta / mesta se određuju prema prijavi

* odlazak do hipermarketa Aushan, Praktiker i Metro;

* usluge pratioca grupe za sve vreme putovanja;

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* putno zdravstveno osiguranje po cenovniku osiguravajuće kuće

* doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena – ulaznicu, plaćanje vodiču u autobusu.

* individualne putnikove troškove i druge nepomenute usluge

NAPOMENE:

ZA PUTOVANJE U MAĐARSKU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.

OSIGURANJE: preporučuje se, jer madjarski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u R. Mađarsku.

NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE

NAPOMENA:ZA PUTOVANJE U MAĐARSKU OBAVEZNO POSEDOVANJE CRVENOG BIOMETRIJSKOG PASOŠA.

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE: • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

OTKAZ 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu

U ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja organizatora