dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 594

Danas: 594

Juče:

 

Letovanje Francuska Villeneuve Loubet - Royal Cap 2018

  

Villeneuve Loubet se nalazi nedaleko od Nice, u pravcu Kana, uz marinu Baie des Anges, preko puta 4 km duge plaže i oko 100 m od najbližih prodavnica. Nedaleko odatle se nalazi i poznati aquapark Marineland. Dosta zelenila, blizina plaže, Nice, Kana, Antiba i kneževine Monako predstavljaju idealno mesto za porodični odmor na Azurnoj obali.

 

Individualni aranžman, smene subotom, sopstveni prevoz

 Galerija slika:

 


Goelia Residence Royal Cap

 

Royal Cup je rezidencija koja se nalazi u Villeneuve Loubet, nedaleko od Nice, uz marinu Baie des Anges, preko puta 4 km duge plaže i oko 100 metara od najbližih prodavnica. Nedaleko odatle se nalazi i poznati aquapark Marineland. Dosta zelenila, blizina plaže, Nice, Kana, Antiba i kneževine Monako predstavljaju idealno mesto za porodični odmor na Azurnoj obali. Rezidencija se sastoji se od nekoliko trospratnih zgrada sa liftom. Na raspolaganju gostima su: otvoreni bazen koji se greje, solarium, fitness, otvoreni parking, a uz doplatu wireless na recepciji i pokriveni parking.

Smeštaj je u apartmanima za 4,5 ili 6 osoba. Svi apartmani su klimatizivani, imaju kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za sudove, balkon, TV. Apartmani za 4 i 5 osoba, 31-36m2, su dvoprostorni sa trosedom na razvlačenje (za dve osobe) u dnevnom boravku i francuskim ležajem u spavaćoj sobi. Apartmani za 6 osoba, 47m2, su troprostorni sa dnevnim boravkom dve spavaće sobe. Preporučujemo porodicama.

 

* Kućni ljubimci manju i samo jedan po apartmanu: 40 Eur po ljubimcu za smenu. Finalno čišćenje – na upit: 50 do 65 Eur u zavisnosti od veličine apartmana.

* Posteljina je uključena u cenu, peškiri nisu – moguće ih je iznajmiti na licu mesta uz prethodnu najavu.

* Ulazak u apartmane je posle 17:00 časova, a napuštanje apartmana do 10:00 časova poslednjeg dana boravka. Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta. Obavezna kaucija za najam apartmana je 300 Eur.

ARANŽMAN OBUHVATA: smeštaj u apartmanu na bazi izabrane usluge, troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: prevoz do destnacije; individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom; putno zdravstveno osiguranje – nije obavezno,ali se preporučuje;

NAČIN PLAĆANJA:

* Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK BANKE na dan uplate; gotovinski, uplatom akontacije u iznosu od 40 % ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put; preko računa, uz profakturu izdatu od strane agencije;

* Čekovi građana do kraja godine datumirani svakog 15-og u mesecu; Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa aranžmana. Garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni, usled eventualnih promena na monetarnom tržištu. Agencija zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.

VAŽNE NAPOMENE:

* Organizator ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenih Ugovora o putovanju. Opisi i fotografije apartmana su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju;

* Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban; aranžmani su individualni;
* SVIM PUTNICIMA, BEZ OBZIRA KAKO I KADA SU UPLATILE KOMPLETAN IZNOS ARANŽMANA, VOUCHER tj. DOKUMENT O PRAVU DA KRENU NA UGOVORENO PUTOVANJE, BIĆE IZDAT 7 DANA PRE DATUMA POČETKA KORIŠĆENJA ARANŽMANA.

Uz ovaj program se primenjuju opšti uslovi putovanja Organizatora, agencije

MASTER HOLIDAYS, licenca br OTP 40/2017.