dunav-za-sajt.jpg

 

  

 

Ukupno: 599

Danas: 599

Juče:

 

Letovanje Francuska Juan les Pins 2018

 

Juan les Pins se nalazi nedaleko od Golfe Juan prema Antibu. Živopisno mesto nedaleko od kulturnog i istorijskog centra Antibesa, ima interessantno i živopisno zaleđe. Prava atmosfera Azurne obale.

 

Individualni program, smene subotom, sopstveni prevoz

 


Odalys Residence Pins Bleus

Nalazi se u pešačkoj zoni, a od plaže je deli lepo uređen park. Do najbližih prodavnica oma oko 50-100 m. Apartmani su strukture od studija za 2/3 osobe, do troprostornih apartmana za 6 osoba. Kompletno su opremljeni za predviđeni broj osoba: šporet, standardna rerna, mašina za sudove, tuš ili kada, WC, TV – ne plaća se, individualni sef – plaća se, balkon ili terasa. Na raspolaganju gostima su otvoreni bazen koji se ne greje otvoren od maja do kraja septembra i zatvoreni parking koji se plaća – ograničen broj mesta.

 


Best Western Astoria 3*

Nalazi se u mirnom delu, a pored ludih noći Žuan le Pena. Best Western Astoria je udaljen 100 metara od plaža, restorana i prodavnica. Ovde, u srcu Azurne obale, možete otkriti područje kao i važne događaje- bez saobraćajnih gužvi. Best Western Astoria je u blizini železničke stanice. Raspolaže sa 49 soba koje su zvučno- izolovane, klimatizovane, opremljene satelitskom TV, čaj / kafa aparatima i Wi-Fi-em. Sve sobe imaju balkon, a neke od njih sa malim pogledom na more. Dođite i uživajte u divnom i mirnom boravku u Best Western Astoriji.

 

 


Hotel Helios 4*

Hotel se nalazi u samom srcu grada, na oko 80 metara od plaže, na manje od 3 minuta hoda do kazina, kongresnog centra i prometne ulice na odmaralištu. Ovo je  idealno polazište za otkrivanje svih lepota na ovoj rivijeri... Hotel raspolaže sa 62 prostrane i udobne sobe, većina soba su sa balkonom ili terasom, kao i sa 3 apartmana- 2 na gornjem spratu sa pogledom na more. Hotel poseduje garažu sa 18 parking mesta. Na 80 metara od hotela se nalaze dve privatne plaža sa restoranima Helios Beach i Colombier Nous.

 

 

Uz ovaj program se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora,

agencije Master holidays, Licenca br OTP 40/2017